Siirry sisältöön

Ammattilaisemme

Me huolehdimme suun terveydestäsi!

Hoidamme suun terveyttäsi ammattitaitoisesti, hyvään hammashoitoon, positiivisiin hoitokokemuksiin ja hyvään laatuun panostaen.

Autio Liisa

Oikomishoidon erikoishammaslääkäri

KIELITAITO:
suomi, ruotsi, englanti

ERIKOISALA JA ERITYISOSAAMINEN:
Hammaslääkäri 1983, Hampaiston oikomishoidon erikoishammaslääkäri 2001

LISÄÄ MINUSTA:
Helsingin kaupungin terveyskeskus, HUS, hammaslääkärikouluttaja

Engström Cecilia

Hammaslääkäri

KIELITAITO:
suomi, ruotsi, englanti

ERITYISOSAAMINEN:
perushammashoito, juurihoito, keraamiset täytteet, Pelkopotilaiden hoito

LISÄÄ MINUSTA:
Olen lämmin, rauhallinen ja kokenut hammaslääkäri. Hoidan jokaisen potilaani huolellisesti ja tunnollisesti yli 20-vuoden kokemuksella. Vitadentissa olen työskennellyt yksityishammaslääkärinä vuodesta 2004 lähtien. Ennen tuloani Vitadenttiin, hoidin hammaslääkärivirkaani Tukholman Folktandvårdenissa. Ammattitaitoani pidän yllä käymällä alan jatkokoulutuksissa, joihin olen osallistunut säännöllisesti siitä lähtien kun valmistuin hammaslääkäriksi Turun Yliopistosta vuonna 1998.

Holming Heli

Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri

KIELITAITO:
suomi, ruotsi, englanti.

ERIKOISALA:
protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri, purennan kuntoutus

ERITYISOSAAMINEN:
Esteettiset proteettiset hoidot, madaltuneet ja kuluneet purennat, purennan kuntoutukset purennan korotuksilla, laajat ja vaativat purennan kuntoutukset yhdistettynä esteettiseen hoitoon, hammaspuutosten korvaaminen eri hoitomuodoilla, implanttihoidot, purennalliset häiriöt ja kiputilat.

LISÄÄ MINUSTA:
Olen toiminut yksityishammaslääkärinä vuodesta 1986 lähtien. Vuonna 1987 perustin kahden kollegani kanssa Hammaslääkäriasema Vitadent Oy:n.Erikoistuin Helsingin Yliopistolla vuonna 1994-1997 ja valmistumiseni jälkeen olin vuosina 1997-2000 Yliopistolla protetiikan osastolla osastonhammaslääkärinä. Vuosina 2000 – 2016 toimin Kirurgisen Sairaalan HUS:n suu- ja leukakirurgian klinikalla. Päävastuualueenani oli proteettiset ja purentafysiologiset hoidot HUS:n sairaanhoitopiirissä sekä erikoistumiskoulutuksen kliininen opetus ja ohjaus. Koko tämän ajan olen samanaikaisesti toiminut yksityishammaslääkärinä Vitadentissa.

Vuosikymmenien aikana olen ollut pyydetty luennoitsija eri tapahtumissa ja kongresseissa. Olen myös toiminut yli 10 vuoden ajan Sosiaali- ja terveysministeriön alaisessa suun terveydenhuollon asiantuntijatyöryhmässä. Olen jatkokouluttanut itseäni osallistumalla vuosittain eri kansainvälisiin hammaslääketieteen alan kongresseihin ja foorumeihin. Erityinen mielenkiintoni kohde on aina ollut State of the Art -estetiikka kauniin hymyn luomiseksi. Tämä mielenkiinto johti myös siihen, että vuonna 2002 lanseerasin yhdessä kollegani kanssa uuden kruununpidennys toimenpide -hoitomuodon yhdistettynä esteettiseen proteettiseen hoitoon.

Jungell Peter

Lääkäri, Suukirurgian erikoishammaslääkäri

KIELITAITO:
suomi, ruotsi, englanti, saksa

ERIKOISALA:
Suukirurgian erikoishammaslääkäri

ERITYISOSAAMINEN:
Kaikki suukirurgiaan liittyvä, Implanttikirurgia, Hammasharjanteiden rekonstruktioleikkaukset, Limakalvotaudit

LISÄÄ MINUSTA:
Tutkinnot: HLL 1982, LKT 1989, LL 1992, EHL (Suukirurgia) 1997.
30 julkaisua suukirurgian ja limakalvotautien alalta. Potilasvakuutuskeskuksen asiantuntijalääkäri 18 vuotta.
Päätoiminen yksityissektorin erikoishammaslääkäri.

Laitila Marja

Asemavastaava, suuhygienisti

KIELITAITO:
suomi, englanti.

Olen valmistunut suuhygienistiksi Metropolian ammattikorkeakoulusta vuonna 2016.

Työnkuvaani kuuluu ien- ja kiinnityskudossairauksien hoito sekä suu- ja hammassairauksien ennaltaehkäisy ja parantaminen osana hammashoitotiimiä. Minulle voit varata ajan mm. hammaskiven poistoon, soodapuhdistukseen, hampaiden valkaisuun, omahoidon ohjaukseen tai hampaiden fluorikäsittelyyn. Hammaskiven poisto tarvittaessa myös puudutuksessa. Teen myös purentalihasten hierontaa.

Ruotsi Allison

Hammaslääkäri

KIELITAITO:
suomi, englanti, ruotsi (kohtalainen), tagalog

Erityisosaaminen: Teen perushammashoitoa mutta kiinnostukseni painottuu juurihoitoihin ja akuuttitapauksiin. Hoidan mielelläni myös pelkopotilaita.

Lisää minusta:
Olen valmistunut Helsingin Yliopistosta 2011 ja olen sen jälkeen tehnyt monessa eri terveyskeskuksessa sekä yksityisvastaanotoilla töitä painottuen vahvasti päivystysvastaanottoihin.
Olen tämän myötä oppinut kohtaamaan potilaat, varsinkin pelkopotilaat, rauhallisuudella ja lämmöllä. Kuuntelen potilasta ja pyrin saamaan mahdollisimman mukavan kokemuksen jokaiselle.

Vitadentin lisäksi teen töitä Helsingin Kaupungilla endodontiaan perehtyneenä hammaslääkärinä, päivystän sekä toimin opetusklinikalla assistenttina juurihoidon taitopajoissa.

Konsultoin mielelläni kollegoita ja ohjaan tarvittaessa erikoishammaslääkärille.

Lemola-Lehto Maria

Hammaslääkäri

KIELITAITO:
suomi, englanti.

ERITYISOSAAMINEN:
perushammashoito, esteettinen hammashoito keraamiset täytteet, irtoprotetiikkaa, juurihoidot, pelkopotilaat

LISÄÄ MINUSTA:

Valmistuin Helsingin yliopistosta 1999. Valmistumiseni jälkeen toimin Helsingin yliopiston hammasklinikalla ja terveyskeskushammaslääkärinä vuoteen 2003 asti, vuonna 2003 aloitin Vitadentissä.

Kouluttaudun säännöllisesti kotimaassa ja ulkomailla. Minulla on paikkaus-ja juurihoidon, keramian ja estetiikan jatkokoulutuksia. Olen kouluttautunut CA® Clear Aligner oikomiseen. http://www.ca-clear-aligner.com/en/

Nautin työstäni hammaslääkärinä ja hoidan mielelläni pelkopotilaita.

Pakkanen Antti

Lääkäri, Hammaslääkäri

KIELITAITO:
suomi, ruotsi, englanti

ERIKOISALA:
Erikoistuva lääkäri, suu- ja leukakirurgia

ERITYISOSAAMINEN: Vaativat hampaidenpoistot ja suun pienkirurgiset toimenpiteet, pelkopotilaiden hoito, yleissairaiden potilaiden hoito, lapsipotilaiden hoito, vanhusten hammashoito, krooninen kipu, juurihoidot, iensairaudet, irtoprotetiikka.

LISÄÄ MINUSTA:
Olen valmistunut hammaslääkäriksi ja lääkäriksi Helsingin yliopistosta. Minulla on laaja kokemus suun terveydenhoidosta ja runsaasti kokemusta erilaisissa päivystyspisteissä toimimisesta. Olen toiminut yleislääkärinä terveyskeskuksessa ja hoitanut potilaita ihan vauvasta vaariin. Suoritan parhaillani suu- ja leukakirurgian erikoistumista HUS:ssa.

Patricia Stoor

Suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri ja -lääkäri, suu- ja leukakirurgian dosentti

KIELITAITO:
suomi, ruotsi, englanti

ERIKOISALA:
Suu- ja leukakirurgian erikoislääkäri ja erikoishammaslääkäri sekä lääketieteen tohtori ja dosentti suu- ja leukakirurgiassa.

ERITYISOSAAMINEN:
- Implanttileikkaukset
- leikkaukselliset hampaiden poistot
- leukojen kasvaimien poistot
- limakalvosairauksien hoidot
- leukaniveloireiden hoidot
- purennan korjausleikkauksen arvioinnit

Vehviläinen Mari

Erikoishammaslääkäri, parodontologia

KIELITAITO:
suomi, englanti, ruotsi

ERIKOISALA:
EHL, parodontologia (hampaiden kiinnityskudossairaudet), sivuaine suulääketiede, limakalvosairaudet

ERITYISOSAAMINEN:
Ien/hampaiden kiinnityskudossairauksien diagnosointi ja hoito, ienkirurgia, implanttien tulehdusten hoito, ienvetäytymien korjaukset, kruununpidennysleikkaukset, limakalvosairauksien diagnosointi (+koepalan otto) ja hoito.

LISÄÄ MINUSTA:
Valmistuin hammaslääkäriksi vuonna 2010 ja erikoishammaslääkäriksi vuonna 2016 Helsingin yliopistosta. Olen innostunut työstäni ja pyrin koko ajan kehittymään alallani hakemalla lisäoppia erityisesti kansainvälisistä kongresseista. Työn ohella teen väitöskirjaa punajäkälään eli lichen planukseen liittyen. Työskentelen niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla ja hoidan iensairauksien lisäksi myös limakalvopotilaita.